loader
2019-04-12
Igaunijas Open un Master sacensības šautriņu mešanā no 19. līdz 21. aprīlim! Igaunijas Open un Master sacensības šautriņu mešanā no 19. līdz 21. aprīlim!

Igaunijas Open un Master sacensības šautriņu mešanā no 19. līdz 21. aprīlim!

Sacensību jaunumi, Citi jaunumi
Piedalīšanās starptautiskos turnīros ir neatsverama un neatņemama pieredze jebkuram šautriņu sporta pārstāvim, kurš vēlas attīstīties, augt un kļūt labāks šautriņu mešanā. Taču ne visiem ir iespēja un līdzekļi doties, piemēram, uz Profesionālās Darts korporācijas Pro-tūres posmiem. Taču ir arī daudz pieejamāki turnīri, kuros arī var gūt tik vērtīgo starptautisko pieredzi. Jau pavisam drīz, 19.-21. aprīlī šāda iespēja ir tepat kaimiņos – Igaunijas galvaspilsētā Tallinā, kur norisināsies Igaunijas Open un Igaunijas Master sacensības gan individuālajās, gan pāru disciplīnās.

Sacensības un šautriņu svētki sāksies 19. aprīlī, piektdien ar iesildīšanās turnīru pielozētajiem pāriem. Nenokavē – reģistrācija beidzas plkst. 19.00 un pats turnīrs plkst. 20.00! Dalības maksa šajā turnīrā - 10€.

Sestdien, 20. aprīlī jau 16. reizi norisināsies Igaunijas Open sacensības. Tās sāksies plkst. 11.00 ar pāru turnīru, savukārt no plkst. 15.00 turnīrs pulcēs sportistus individuālajās sacensībās dāmu un kungu konkurencē.

Savukārt svētdien, 21. aprīlī norisināsies Igaunijas Master turnīrs, kurš notiek 3. gadu pēc kārtas. Šajā turnīrā sportisti tiek aicināti spēkiem mēroties individuālajos startos. Sacensības sākas plkst. 11.00. Dalības maksa individuālajās sacensībās ir 22€, savukārt pāru turnīrā - 30€ no pāra. Jāpiemin, ka visu individuālo turnīru dalībnieki saņem Pasaules Darts federācijas (WDF) un Britu darts organizācijas (BDO) reitinga punktus. Visas sacensības tiek organizētas kā izslēgšanas spēles.

Reģistrācija sacensībām ir iespējama Igaunijas Darts organizācijas mājaslapā www.darts.ee. Šeit ir arī pieejams sacensību nolikums, informācija par potenciālajām nakts mītnēm un citas svarīgas detaļas. Jāpiebilst, ka meklējot naktsmītnes, iesakām apskatīt arī, piemēram, booking.com un airbnb.com piedāvājumu.

Šobrīd sacensībām jau ir piereģistrējušies 159 dalībnieki no Igaunijas, Latvijas, Lietuvas, Somijas, Dānijas, Krievijas, Apvienotās Karalistes, Zviedrijas, Nīderlandes un Turcijas! Ceram uz pēc iespējas kuplāku Latvijas sportistu klātbūtni šajās sacensībās.

Veiksmi visiem treniņos un sacensībās! Tiekamies pie mērķiem!

Article archive
Next tournament
26
OCT
2024

Gulbenes Boulings

loader

Sponsors