loader
2019-01-08
29. Latvijas čempionāts šautriņu mešanā norisināsies no 18. līdz 20. janvārim 29. Latvijas čempionāts šautriņu mešanā norisināsies no 18. līdz 20. janvārim

29. Latvijas čempionāts šautriņu mešanā norisināsies no 18. līdz 20. janvārim

LDO jaunumi, Sacensību jaunumi
No 18. līdz 20. janvārim Apšuciemā, viesnīcā „Hotel SPA Arkadia” norisināsies Latvijas čempionāts šautriņu mešanā. Šis būs jau 29. Latvijas čempionāts pēc kārtas un šīs būs 2019. gada sezonas atklājošās sacensības, kurās par tiesībām visu atlikušo gadu dēvēt sevi par čempionu sacentīsies juniori, jaunieši, dāmas un kungi no visas Latvijas.

Sacensībās aicināti piedalīties gan jau pieredzējuši spēlētāji, gan tie, kas ar šautriņu sportu ir iepazinušies nesen, ir apguvuši spēles pamatus un vēlas iemēģināt roku sacenšoties ar citiem šautriņu sporta veida entuziastiem Latvijā. Izspēlēties varēs visi, jo visu sacensību formāts paredz sākotnēju grupu spēļu izspēli, no kurām vairāki dalībnieki kvalificēsies izslēgšanas spēlēm. Savukārt tiem, kuriem grupu spēlēs nebūs tik labi veicies, būs iespēja piedalīties gandarījuma turnīrā. Īsi sakot – 3 dienas būs piepildītas ar šautrām, azartu un labi pavadītu laiku!

Sacensības sāksies 18. janvāra vakarā, kad nepacietīgākajiem spēlētājiem būs iespēja iemēģināt sacensību zāles atmosfēru un mērķus, piedaloties sacensībās pielozētajos pāros. Pieredze rāda, ka šajās sacensībās jebkuram ir iespēja tikt līdz uzvarētāja pjedastāla, tā kā neļaujiet uztraukumam no konkurences sevi atrunāt no piedalīšanās arī šajā turnīrā. Sacensību sākums – plkst. 20.00.

Sestdien, 19. janvārī norisināsies individuālās sacensības (sākums plkst. 12.00), savukārt svētdien, 20. janvārī – pāru sacensības (sākums – plkst. 11.00). Sīkāka informācija par reģistrācijas un sacensību sākuma laikiem, kā arī izspēļu kārtību un citām svarīgām detaļām par turnīru ir atrodama sacensību nolikumā.

Sestdien, pirms individuālajām sacensībām tiks godināti arī 2018. gada sezonas reitinga līderi.

Sacensībām reģistrēties var tiešsaistē Latvijas Darts organizācijas mājaslapā. Šeit arī ir pieejams sacensību nolikums un sīkāks noteikumu izklāsts. Sacensībām reģistrēties varēs arī sacensību dienā.

Jebkādu jautājumu gadījumā aicinām sazināties ar Latvijas Darts organizāciju e-pastā ([email protected]) vai arī mūsu Facebook lapā.

Lai veiksmīga gatavošanās spēlēm un uz tikšanos Apšuciemā!

Article archive
Next tournament
26
OCT
2024

Gulbenes Boulings

loader

Sponsors