loader
2023-04-12
Izmaiņas sacensību noteikumos pirms Jēkabpils Kausa 2023 Izmaiņas sacensību noteikumos pirms Jēkabpils Kausa 2023

Izmaiņas sacensību noteikumos pirms Jēkabpils Kausa 2023

LDO jaunumi, Sacensību jaunumi
Šī gada 19. martā tika aizvadīta Latvijas Darts Organizācijas (LDO) biedru kopsapulce, kuras laikā kā viens no punktiem tika izskatīts šogad pieaugušais dalībnieku skaits, bet sacensību balvu fondi paliek nemainīgi. Sapulcē esošie biedri vienojās, ka ir nepieciešams veikt izmaiņas, lai situācija būtu godīga kā pret organizatoriem tā arī pret sacensību dalībniekiem. Biedri piekrita LDO ierosinājumam, ka balvu fondam ir jābūt piesaistītam dalībnieku skaitam.

Sākotnēji tika noorganizēta tikšanās starp LDO un visiem sacensību organizatoriem, lai apspriestu iespējamās izmaiņas un apzinātu iespējamo ietekmi uz organizatoru spējām, pie šāda dalības maksu sadalījuma principa, joprojām sekmīgi noorganizēt sacensības. Tā kā tika saņemts sacensību organizatoru apstiprinājums, tad LDO izveidoja darba grupu kurā bez LDO pārstāvja piedalījās arī BAMS Darts un ŠMK Prikule klubu pārstāvji.

Kopēji tika izskatīts LDO izstrādātais balvu fondu sadalījuma modelis un sagatavotas noteikumu izmaiņas apstiprināšanai valdē.

 

Article archive
Next tournament
26
OCT
2024

Gulbenes Boulings

loader

Sponsors