loader
2022-07-24
Latvijas komandu čempionāta 1. posmā nepārspēti Asās Adatas I un ŠMK Kuldīga Latvijas komandu čempionāta 1. posmā nepārspēti Asās Adatas I un ŠMK Kuldīga

Latvijas komandu čempionāta 1. posmā nepārspēti Asās Adatas I un ŠMK Kuldīga

Sacensību jaunumi
Sestdien 23. jūlijā Bauskas stadionā tika aizvadīts Latvijas komandu čempionāta 1. posms, kurā piedalījās 21 kungu un 5 dāmu komandas. Kungu konkurencē 1. posmu bez zaudējumiem noslēdza komandas Asās Adatas I un ŠMK Kuldīga. Savukārt dāmu konkurencē galvgalī ir komandas Bams The Storm un Sakijā ar 3 uzvarām un 1 zaudējumu katrai.

Cīņas notika ļoti spraigas, jo pirmie divi posmi kalpo arī kā kvalifikācija šī gada Baltijas kausam, kurš septembrī notiks Lietuvas pilsētā Klaipēdā. Baltijas kausam kvalificēsies 4 labākās dāmu komandas un 8 labākās kungu komandas, bet ja starp šīm astoņām komandām reitingā būs arī Latvijas jauniešu izlase, tad arī 9. vieta sev nodrošinās dalību Baltijas kausā.

Dāmu konkurencē pa trīs uzvarām izcīnīja Bams The Storm un Sakijā komandas, bet pateicoties labākai legu attiecībai reitinga 1. vietu ieņem Bams The Storm kvartets. Trešajā vietā ierindojās Bauskas zeltenes ar 2 uzvarām. Bet komandām VIANOLO un 50+1 pa vienai uzvarai, bet augstāku vietu pateicoties labākai legu attiecībai ieņēma 50+1 kvartets.

Kungu konkurencē bez zaudējumiem cīnījās Asās Adatas I un ŠMK Kuldīga komandas, kuras svinēja uzvaras visās sešās savas grupas spēlēs. Taču pateicoties labākai legu attiecībai reitinga 1. vietu ieņem Asās Adatas I ar +35 legu attiecību, bet otrie ir ŠMK Kuldīga ar +30 legu attiecību.

Šim duetam ar 5 uzvarām 6 spēlēs seko trīs komandas Melnais Vienradzis (+22), Vecpiebalga 1 (+19) un Latvijas jauniešu izlase (+9). Savukārt četras uzvaras izdevās izcīnīt piecām komandām – ŠMK Priekule (+13), NEDA (+9), NB darts club (+8), Asās Adatas II (+6) un Baltais Vienradzis (+4). 

Sacensību informācija

Article archive
Next tournament
26
OCT
2024

Gulbenes Boulings

loader

Sponsors