loader
2020-08-31
Latvijas jaunatnes izlase Latvijas jaunatnes izlase

Latvijas jaunatnes izlase

Latvijas Darts Organizācija šogad uz Baltijas kausu ir atteikusies no iespējas komplektēt Latvijas kungu un dāmu izlasi, bet deleģē Latvijas krāsās pārstāvēt Latvijas zēnu izasi.

Latvijas zēnu izlases sastāvu noteica pēc šīs sezonas Latvijas Darts Organizācijas apkopotā reitinga jauniešu konkurencē. Atlases nolikums šeit.

Noslēdzoties Priekules kausam tapa skaidrs, ka šogad zēnu izlasi veido ŠMK Liepāja šautriņu metējs, Latvijas vicečempions kungiem, Ralfs Laumanis, DK Vienradzis šautriņu metējs, Latvijas jauniešu čempions Ralfs Lieģis, Latvijas čempions pāriem kungu konkurencē Daniels Delveris no DK Vienradzis un Latvijas čempionāta finālists jauniešu konkurencē Kristers Deiders no DK Vienradzis.

Izlases dalībnieki šīs nedēļas laikā vēl divas reizes tiekas vienkopus, lai atkārotu sen zināmo un elementāro - vietu kur atrodas trīskāršais sektors un dubultais sektors.

Pirmais vakars jau noslēdzies ar savstarpēju spēļu sparingu.

Spēļu rezultāti un protokoli

Ralfs Laumanis - Kristers Deiders 2:4

Ralfs Lieģis - Daniels Delveris 3:4

Ralfs Lieģis - Ralfs Laumanis 4:2

Daniels Delveris - Kristers Deiders 1:4

Ralfs Lieģis - Kristers Deiders 2:4

Daniels Delveris - Ralfs Laumanis 3:4

Trešdien vēl četrotne izspēlēs mini Baltijas kausa formāta turnīru pret vienu komandu, kas veidota no Liepājā esošiem šautriņu meetējiem.

 

 

Article archive
Next tournament
02
JAN
2024

Pepsi Centrs, Uzvaras bulvāris 10, Rīga

loader

Sponsors