Notice: Undefined index: ru in /home/latviadarts/public_html/locale.php on line 40

Notice: Undefined index: in /home/latviadarts/public_html/locale.php on line 52
Latvian Darts Organisation |
loader
2020-08-09
Atkal esam ierindā! Atkal esam ierindā!

Atkal esam ierindā!

Seši mēneši? Jā, tieši seši mēneši pagājuši, kopš Reno Roga, LDO prezidents, visām darts meitenēm «Vecumnieku kausā» dāvāja rozes, sumināja laureātus un kad visi cerējām tikties nākamajās sacensībās jau pēc neilga laika...  «Covidlaiks» mums visiem ir devis iespējas. Kā mēs to esam izmantojuši, tas katra ziņā. Lai nu kā, bet «Irlavas kauss» mūs visus atkal pulcinājis: gan tos, kas šajā laikā cīnījušies ar virtuālajiem pretiniekiem, gan tos, kas meistarību kaldinājuši mājās, gan tos, kas putekļus no savām bultām nopūtuši tieši pirms stāšanās uz starta līnijas.

 16 dāmas cīnījās, lai kvalificētos izslēgšanas spēlēm. Cīņas sīvas (asaru šoreiz nebija, vilšanās varbūt bija), bet... šoreiz līdz finālam «aizbultējās» Marija Ružāne un Anda Seimane, kura diezgan pārliecinoši pārspēja savu pretinieci ar rezultātu 5 : 2. Jāpiebilst, ka dāmu konkurencē ļoti sīvi par uzvaru cīnījās arī Liepājas jauniete Krista Laivniece, kura tikai nedaudz piekāpās Andai Seimanei spēlē par iekļūšanu finālā.

Vīru konkurencē šoreiz 64 kungi. Atpūtušies, trenējušies, labā formā. Sīvas cīņas, karstas asinis... un... pusfinālā – Strēlis, Anpilovs, Gražuls, Kupšis... tomēr finālā neparedzēts iznākums – Nikolajs Anpilovs un Mareks Gražuls. Nav lieki piebilst, ka tieši Nikolajs šoreiz visiem sagādāja lielu pāsteigumu un pieveica Mareku ar rezultātu 5 : 4, kļūstot par «Irlavas kausa» uzvarētāju.

Jauniešiem 13 dalībnieki – Finālā Ralfs Laumanis izrādījās spēcīgāks par Jurģi Zommeru (rezultāts 3 : 1), bet junioru čempions «Irlavas kausā» – Kristers Laivnieks.

Gandarījuma turnīra kausus mājup veda Vita Purviņa uz Kuldīgu un Uldis Vrubļevskis uz Rīgu.

Visi sacensību rezultāti pieejami šeit. 

Sveicieni visiem! Tiekamies Priekulē!

 

 

Article archive
Next tournament
26
OCT
2024