Notice: Undefined index: ru in /home/latviadarts/public_html/locale.php on line 40

Notice: Undefined index: in /home/latviadarts/public_html/locale.php on line 52
Latvian Darts Organisation |
loader
2020-09-15
Baltijas kauss noslēdzas ar “The Storm” un ŠMK Priekules triumfu Baltijas kauss noslēdzas ar “The Storm” un ŠMK Priekules triumfu

Baltijas kauss noslēdzas ar “The Storm” un ŠMK Priekules triumfu

Sacensību jaunumi
No 11. septembra līdz 13. septembrim Rīga, Bellevue Park Hotel Riga tika aizvadīts šī gada Baltijas kauss. Sacensību organizatoriem pēdējo nedēļu notikumi veselības kontroles jomā sagādāja  galvas sāpes, kas rezultējās ar komandu sastāvu maiņu un izložu atkārotu veikšanu. Bet neskatoties uz to sacensības tika aizvadītas bez liekiem pārpratumiem.

Piektdien pulksten 15:00 pie 2.37 metru atzīmes stājās komandu dalībnieki individuālajās sacensības. Par Baltijas kausa ieguvējiem individuāli kļuva Andres Paal "SATURN" un Sarmīte Lavrentjeva "The Storm".

Sestdien katra no dalībnieku komandām vienojās kopējā dziesmā un ņēma dalību komandu sacensībās. Dāmu konkurencē uzvarēja Lietuvas nacionālā izlase, kura teicami atspēlējās pret 50+1 dāmu četrinieku un uzvarēja ar rezultātu 9:8. Kungu konkurencē Lietuvas nacionālā izlase nespēja atkārtot savas valsts dāmu sniegumu un bija spiesti piekāpties ŠMK Priekules vīriem ar 5:9.

Svētdien sacensību maratons noslēdzās ar pāru sacensībām. Dāmām triumfējā  “The Storm” pārinieces – Bauze/Mickus. Finālspēlē pārliecinoš 5:1 pret Paddy Darts Ladies sportistēm – Andersone/Brikmane -Buklovska. Kungiem finālā augsta līmeņa spēli demonstrēja Gleglu/Gražuls no “The Teacher's”. Nospiedošo pārspēku ar 5:0 bija spiesti atzīt Selling/Sooalu no “SATURN”

 

Apkopojot visu trīs sacensību dienu rezultātus par Baltijas kausa ieguvējiem dāmu konkurencē kļuva komanda “The storm”. Dalībnieku sastāvs – Irēna Bauze, Kristīne Mickus, Kristīne Zaķīte un Sarmīte Lavrentjeva.

2. Vieta Lietuvas nacionālā izlase (Kornelija Lušaite, Algina Juknaite, Sandra Rimkevičiute, Egle Galdikaite)

3. Vieta 50+1 (Marija Ružāne, Zeltīte Strade, Signe Sinkēviča, Diāna Grabčika)

Kungiem savu pirmo triumfu Baltijas kausā piedzīvoja ŠMK Priekule (Aigars Strēlis, Kristaps Mickus, Jānis Birznieks, Artūrs Bauze)

2. Vieta The Teacher's (Nauris Gleglu, Mareks Gražuls, Aivis Konstantinovičs, Lauris Karavics)

3. Vieta SATURN (Andres Paal, Erki Selling, Raido Kruusvee, Kristo Sooalu)

Visi sacensību rezultāti pieejami šeit.

Article archive
Next tournament
26
OCT
2024